середа, 24 жовтня 2007 15:06

Луценко запропонував перевіряти на вживання наркотиків міліціонерів

Лідер блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Юрій Луценко ініціює законодавче закріплення перевірки на вживання наркотиків для кандидатів на роботу в правоохоронних органах.

Про це повідомила прес-служба блоку.

На його думку, таку перевірку претенденти повинні проходити як при прийомі на роботу, так і кожні 5 років надалі.

"Принизливіше жити в країні, де правоохоронці, судді й державні службовці першої й другої категорії мають судимості в кримінальних справах, і жити в столиці, де мер - наркозалежна людина", - сказав Луценко, відповідаючи на запитання, чи не буде така перевірка принизливою.

При цьому Луценко навів як приклад Італію, де в парламенті журналісти за власною ініціативою негласно брали аналізи сечі депутатів, і результати їхніх аналізів показали, що майже третина парламентаріїв вживають наркотики - тепер перевірку закріплено законодавчо й для держслужбовців, і для кандидатів у депутати.

Медики не виявили в організмі лідера блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Юрія Луценка слідів наркотиків і зловживання алкоголем.

19 жовтня Луценко здав аналізи на вживання алкоголю й наркотиків і закликає мера Києва Леоніда Черновецького зробити те ж саме, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко запропонував перевіряти на вживання наркотиків міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі