Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 16:01

Луценко залишить в міліції екс-начальника ДАІ

Сергій Коломієць, який подав рапорт про звільнення з посади начальника Держдепартаменту ДАІ МВС України, залишиться у системі органів внутрішніх справ.

Про це заявив у ході "гарячої лінії" в Кабінеті міністрів перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Клюєв.

За його словами, рапорт про звільнення Коломійця буде підписаний найближчим часом. "Він буде працевлаштований, і посада у нього буде нормальна. Він залишиться в системі МВС" - сказав Клюєв.

18 лютого президент зобов"язав начальника ДАІ, начальника спецпідрозділу ДАІ "Кобра" і його заступника Олексія Кожу написати заяви про звільнення з посад.

Про це він заявив на колегії МВС України після того, як спікер Арсеній Яценюк розповів про інцидент з Кожею, який, за словами спікера, показав йому середній палець.

19 лютого міністр внутрішніх справ Юрій Луценко тимчасово відсторонив від виконання службових обов"язків Коломійця до закінчення службового розслідування за фактом інциденту за участю Яценюка, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко залишить в міліції екс-начальника ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути