Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2008 19:41

Луценко закликає Турчинова і Кличка знайти спільну мову

Лідер "Народної самооборони", міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко знову закликає кандидатів у мери Києва Олександра Турчинова (БЮТ) і Віталія Кличка знайти спільну мову щодо визначення єдиного кандидата на цю посаду від демократичних сил.

Про це Луценко заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Луценко підкреслив, що у випадку, якщо такий єдиний кандидат не буде визначений, і демократичні сили на виборах мера Києва зазнають поразки, то вся політична відповідальність за це ляже на плечі цих двох політиків.

Крім того, Ю.Луценко повідомив, що сьогодні його політична сила передасть БЮТ свій план першочергових заходів, яких необхідно вжити в Київраді, і якщо цей план буде підтриманий, то до нього зможуть приєднатися інші демсили, в тому числі й Блок Кличка. На переконання Ю.Луценка, це, у свою чергу, дасть можливість створити більшість у Київраді, а також – допоможе політичним силам домовитися між собою в питанні висунення єдиного кандидата на посаду мера столиці, передає кореспондент УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликає Турчинова і Кличка знайти спільну мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути