пʼятниця, 29 серпня 2008 12:33

Луценко за проведення в Україні попередніх виборів серед демкандидатів

Луценко за проведення в Україні попередніх виборів серед демкандидатів
Юрій Луценко не проти перенести практику попередніх виборів та подібних партійних з`їздів, які він побачив у Денвері, в Україну, повідомляє  "Народна самооборона".

Про це він сказав вчора, 28 серпня, перебуваючи на Форумі міжнародних лідерів, що організований Національним демократичним інститутом (НДІ) в рамках загальнонаціонального з"їзду Демократичної партії США в Денвері штат Колорадо.

"Дуже цікаве шоу, скажу вам відверто як політик. Я - палкий прихильник перенесення цієї практики в Україну, зокрема проведення праймеріс або попередніх виборів серед демократичних кандидатів. Можливо, це могло б зняти одвічну українську проблему про двох українців і трьох гетьманів", - відзначив Юрій Луценко в інтерв"ю "Голос Америки".

"І друге - мені подобається те, як люди відчувають команду. Бо за українською традицією Гілларі Клінтон і всі інші кандидати, котрі чогось хотіли і не отримали, мали б уже заявити про створення нової партії", - додав він.

Також на думку Юрія Луценка, незважаючи на свою нелегку політичну історію, американці змогли зробити певні висновки.

І на цих висновках, що полягають в необхідності об"єднання навколо спільних ідеологічних цінностей, а не особистих амбіційних планів, потрібно вчитися й нам, - переконаний він.

Зараз ви читаєте новину «Луценко за проведення в Україні попередніх виборів серед демкандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі