понеділок, 26 березня 2007 11:13

Луценко: За мною стежать

Лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє, що за ним стежать.

"Я відчуваю, що мене прослуховують, тому що прокуратура дивовижним чином приходить за 5 хвилин до будь-яких моїх зустрічей з моїми друзями в тому або іншому місці. Я відчуваю незаконне зовнішнє спостереження - я до цього нормально ставлюся, хай знімають. Мені так спокійніше", - сказав Луценко.

Раніше народний депутат Давид Жванія припустив, що Генеральна прокуратура прослуховувала розмови Юрія Луценко, оскільки "вони (слідчі) приїхали на той час, коли викликається (Луценко) машина".

20 березня працівники Генпрокуратури проводили обшук у київській квартирі Луценко. Після цього лідера "Народної самооборони" викликали на допит, де він дав підписку про невиїзд. 21 березня вранці екс-міністр з"явився на повторний допит.

Адвокати Луценко оскаржили в суді постанову слідчого ГПУ про порушення проти нього кримінальної справи. 21 березня Генеральна прокуратура припинила розслідування по кримінальній справі проти нього, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: За мною стежать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі