середа, 12 листопада 2008 18:38

Луценко вважає Ющенка цинічною "здутою кулькою"

Лідер "Народної самооборони" міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що останні події у парламенті свідчать про створення коаліції між Партією регіонів, "Нашою Україною", Блоком Литвина і Компартією.

Про це сказано у коментарі Луценка відставки Арсенія Яценюка з посади спікера.

"Під патронатом президента України в парламенті захопила владу давно ним омріяна коаліція "Нашої України", Партії регіонів, Блоку Литвина та КПУ. Зійшлися два інтереси: Ющенко мріє про другий президентський термін, а олігархи прагнуть дорватися до державного бюджету задля вирішення власних бізнес-потреб", - вважає Луценко.

"Цинізм та зрада по відношенню до спікера ВР Арсенія Яценюка заради задоволення власних інтересів уже не дивує. Якщо рейтинг президента впав нижче 5% - з цієї здутої кульки скидали і скидатимуть "відпрацьований баласт", - сказано у заяві.

"Гірко лише, що в переддень річниці майдану ми говоримо про це, як про звичну ганебну практику вчорашнього морального лідера нації", - додав Луценко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко вважає Ющенка цинічною "здутою кулькою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі