понеділок, 28 вересня 2009 09:42

Луценко визнав, що Роберт Тедеєв не є братом "регіонала"

Луценко визнав, що Роберт Тедеєв не є братом "регіонала"

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що питань до народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедєєва щодо незаконного володіння автомобілем, який фігурує в інциденті із стріляниною в Голосіївському парку в Києві, немає.

Як передає "1+1", зокрема, Луценко підтвердив, що затриманий в результаті стрілянини Роберт Тедєєв не є братом Ельбруса Тедєєва, але машина, вилучена у затриманого, має номери Верховної Ради.

"Є докази, свідчення водія Тедєєва, в яких він заявляє: "Я передав цей автомобіль з парламентськими номерами". На питання, чому він це зробив, він відповів: "Очевидно, він є братом мого господаря". І він робив це (надавав автомобіль) регулярно", - сказав Луценко.

Міністр внутрішніх справ також повідомив, що Тедєєв в травні обманним шляхом забрав машину громадянина, який побажав залишитися невідомим, і начепив на неї свої номери. "Це вже фінансове шахрайство", - додав Луценко, відзначивши, що 19 вересня за цим фактом було порушено кримінальну справу. Проте він заявив, що увечері 25 вересня Тедєєв повернув машину власникові.

"Я радив би Ельбрусу Тедєєву думати, і не чинити більше кримінальних діянь. Вважатимемо, що справа вичерпана", - відзначив Луценко.

"Не принципово, чи є Роберт Тедеєв братом депутата Ельбруса Тедеєва. Принципово, що громадянин Росії Роберт Тедеєв, який брав участь в бандитських розбірках у Вінниці, які привели до стрілянини в Києві, з одним убитим і одним тяжкопораненим громадянином, отримав автомобіль з парламентськими номерами депутата від Партії регіонів", - сказав Луценко, коментуючи ситуацію навколо стрілянини в Голосіївському парку столиці.

Нагадаємо, Тедеєв затриманий в результаті інциденту, що мав місце в Голосіївському парку Києва. За даними міліції, дві групи представників Азербайджану і Дагестану з"ясовували між собоюстосунки. Поранення з вогнепальної зброї отримали троє людей. Ті, що стріляли втекли на автомобілі "Mercedes-500" чорного кольору з номерним знаком "АА1379ВР".

Право керування цим авто, за даними міліції, належить нардепові Ельбрусу Тедеєву. Сам Тедеєв вже неодноразово заявляв, що затриманий міліцією Тедеєв не є його родичем. "Ця людина, затримана міліцією, не є для мене ні рідним, ні двоюрідним, ні троюрідним, ні десятиюродним братом! Я можу скласти своє генеалогічне древо... і надати його вам, журналістам", - сказав "регіонал", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Луценко визнав, що Роберт Тедеєв не є братом "регіонала" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі