середа, 28 травня 2008 14:35

Луценко вимагав у Ющенка "притиснути" Черновецького

Секретаріат Президента заявляє, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко звертався до Президента Віктора Ющенка із проханням сприяти карному переслідуванню кандидата в мери Києва Леоніда Черновецького.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

"Міністр внутрішніх справ визнав можливим фактично вимагати від глави держави втрутитися у виборчий процес і здійснити тиск на генерального прокурора, щоб почати карне переслідування Черновецького", - повідомив заступник глави Секретаріату Андрій Кислинський.

З його слів, Ющенко відкинув пропозицію Луценка.

При цьому Кислинський вважає, що заяви Луценка сприяють розвалу коаліції, й закликає коаліцію зробити висновки з результатів виборів мера Києва й Київської міської ради.

Раніше Луценко заявляв, що Ющенко виступає проти створення Блоком Юлії Тимошенко й блоком "Наша Україна - Народна Самооборона" більшості в Київській міській раді після виборів і обвинувачував Ющенка у спробах розвалу парламентської коаліції, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко вимагав у Ющенка "притиснути" Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі