пʼятниця, 08 лютого 2008 11:12

Луценко вибачився за бійку з Черновецьким перед Ющенком

"Через декілька днів після тієї сутички я був у президента по службових питаннях. І насамперед приніс свої вибачення за даний інцидент як главі держави від державного службовця 1-го рангу."

Про це Юрій Луценко розповів в інтерв"ю "Комсомольській правді в Україні".

"Але при цьому я не збираюся приносити свої вибачення Черновецькому. Вважаю його вчинок аморальним, а його особисто - мерзотником в цій ситуації. Це моє людське право, і я на ньому наполягатиму", - розповів міністр внутрішніх справ.

Відповідаючи на запитання, чи знає він, де знаходиться його попередник Василь Цушко, Юрій Луценко відповів, що він не злопам"ятний.

"Я не відношуся до людей, які цькують своїх попередників. А він не дає про себе знати. У мене хороша пам"ять, але я не злопам"ятний. Василю Цушку кілька днів тому виповнилося 45 років, і я попросив свого першого заступника від імені МВС привітати його. При всіх негативах, які він вніс до української політики, і багатьох помилках на посту міністра, проте, він так чи інакше намагався виконувати свої обов"язки. Особисто ж контактувати з ним не хочу. Тому що перед його призначенням я провів з ним три години в своєму офісі, чесно розповів йому про всі плюси і мінуси міліції. А через 10 днів я отримав брехливі звинувачення на свою адресу, на які, чесно кажучи, ображений до цих пір. Тому як людина з людиною я не маю бажання з ним спілкуватися. Але переслідувати або мстити йому не збираюся", - сказав Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко вибачився за бійку з Черновецьким перед Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі