пʼятниця, 09 червня 2017 20:37

Луценко: Україні потрібна центристська політичної сили, яка робитиме конкретні справи

Луценко: Україні потрібна центристська політичної сили, яка робитиме конкретні справи
В Україні потрібно створити центристську політичну силу, яка робитиме конкретні справи. - Юрій Луценко. Фото: Аргумент

В Україні потрібно створити центристську політичну силу, яка робитиме конкретні справи.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передає LB.UA.

"Це об'єднання не може бути на основі уламків тієї чи іншої провладної сили. Об'єднання БПП і "Народного фронту" не дає нічого - партій стане на одну менше. І що? Приєднаємо туди ще одну, і буде на дві менше. Це нічого не змінить. З моєї точки зору, необхідно створення центристської політичної сили, яка робить конкретні справи", - зазначив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому партія Порошенка втрачає рейтинг - думка експертів

"Ніхто не повірить ні в які слова і плани. З однієї простої причини: найбільша інфляція в Україні - це інфляція слів. Політична сила повинна сказати: ми зробили ось це, а ось це зробимо до кінця року, а ось це - в наступному", - додав він.

Генпрокурор, за його словами, виступає за політичну силу, яка запропонує план конкретних досягнень, перемог України в цьому і наступному році та об'єднається навколо цього.

У разі проведення парламентських виборів найближчим часом найбільше голосів українці віддали б партіям "Батьківщина", "Опозицій­ний блок", "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Також 5-відсотковий бар'єр для проходження у парламент подолали б іще п'ять партій.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Україні потрібна центристська політичної сили, яка робитиме конкретні справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі