неділя, 24 січня 2010 13:16

Луценко ще раз пригрозив "хворим" виборцям

Луценко ще раз пригрозив "хворим" виборцям
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко запевняє, що міліція на виконання рішення суду не допустить порушень в разі, якщо громадяни намагатимуться голосувати вдома без наявності для цього медичної довідки.

Про це міністр заявив в Яремчі Івано-Франківської області.

"Як тільки ми отримаємо звернення громадян про голосування вдома, всупереч постанові суду (як відомо Апеляційний адміністративний суд Києва своєю постановою заборонив голосування вдома без наявності у громадян медичної довідки), ми будемо збирати матеріали для порушення відповідної кримінальної справи", - сказав Луценко.

При цьому він зазначив, що мова не іде про дійсно хворих людей або інвалідів, а мова іде про тих осіб, які можуть проголосувати на виборчій дільниці, але з якихось особистих причин не бажають цього робити.

Також в контексті сказаного він зазначив, що таким чином відкривається можливість для фальсифікацій, зокрема, вкидання бюлетенів "за потрібного кандидата", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко ще раз пригрозив "хворим" виборцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі