неділя, 20 січня 2008 16:39

Луценко ще раз пояснив, за що він вліпив Черновецькому

Луценко ще раз пояснив, за що він вліпив Черновецькому
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не збирається йти у відставку після інциденту з мером Києва Леонідом Черновецьким.

Про це він сказав журналістам в Івано-Франківську під час проведення всеукраїнського фестивалю вертепів "Карпатія".

"А чому я повинен піти у відставку? Я працюю міністром внутрішніх справ і ніяких законів не порушував. Але як людина я маю право на захист своєї гідності", - сказав Луценко.

Він назвав всі обвинувачення Черновецького безпідставними й брехливими.

Луценко обурений також тим, що Черновецький оббрехав його не на вулиці, не під час політичних дебатів, а на засіданні конституційного органа - РНБО - під час розгляду земельних питань.

"Людина, яка повинна відповідати за повне пограбування столиці України кидає абсолютно брехливі обвинувачення", - зазначив він.

Луценко ще раз підкреслив, що його вчинок відповідає традиціям захисту людської гідності й він не має наміру йти у відставку.

"Я не збираюся йти у відставку, маю багато роботи, у тому числі щодо розслідування пограбування Києва й, мабуть, про роль керівників ми довідаємося найближчим часом", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, Партія регіонів ініціює створення комісії Ради із розслідування інциденту між Луценком й Черновецьким.

18 січня між Луценком й Черновецьким відбулася бійка після засідання Ради національної безпеки й оборони після того, як Черновецький обвинуватив Луценка у вимаганні землі.

Зі слів міністра, після засідання він підійшов до Черновецького й назвав його брехуном і негідником.

У відповідь мер ударив міністра ногою в коліно, а Луценко, у свою чергу, дав Черновецькому ляпаса.

За версією Черновецького, Луценко накинувся на нього зненацька, ударив у пах і по обличчю, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко ще раз пояснив, за що він вліпив Черновецькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі