середа, 03 грудня 2008 13:24

Луценко роздратував брата Балоги

Партія "Єдиний центр" закликає міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка приділяти більше уваги своїм безпосереднім посадовим обов"язкам.

Як повідомляє прес-служба партії, про це заявив член президії "Єдиного центру" Василь Петьовка.

"У країні, де, відповідно до статистики МВС, за годину відбувається 4 особливо тяжких злочини, міністра внутрішніх справ частіше можна побачити на ток-шоу, ніж за виконанням своїх посадових обов"язків", - зазначив політик.

Петьовка вважає, що Луценку потрібно не озвучувати з "блакитних екранів" нові сенсаційні заяви, а займатися боротьбою зі злочинністю.

"Міністр, який застерігає про зростання злочинності, а не звітує про боротьбу з нею, розписується у власній некомпетентності", - прокоментував народний депутат заяви міністра внутрішніх справ про зростання злочинності у зв"язку з безробіттям.

Політик вважає, що в умовах, коли "ДАІ потребує серйозного реформування, а міліція не може навести порядок на вулицях і дорогах, постійні спроби Луценка створити сенсацію з чогось, окрім власних досягнень, можуть свідчити про повну неспроможність його як міністра внутрішніх справ".
Зараз ви читаєте новину «Луценко роздратував брата Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі