пʼятниця, 22 серпня 2008 09:52

Луценко: "Доки я міністр, Іллічьов - начальник ГУ МВС у Криму

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко виступає категорично проти відсторонення Миколи Іллічьова від керівництва Головним управлінням МВС у Криму.

Про це Луценко заявив журналістам у Криму.

"Я чекаю рішення Конституційного суду. Я хочу вас запевнити, що доки я міністр, Іллічьов - начальник головкому", - заявив Луценко.

З його слів, незважаючи на позицію Верховної Ради Криму, Іллічьов повинен залишитися на посаді заступника міністра МВС - начальника головкому МВС у Криму.

"...Я знаю, що він на своєму місці, і він буде працювати стільки, скільки потрібно", - заявив Луценко.

Він уважає, що Іллічьова хочуть відсторонити від обов"язків начальника головкому МВС у Криму кримські політики, які бояться правосуддя.

"Те, як місцева політична тусовка і місцеве кримінальне співтовариство бореться з ним (Іллічьовим) саме й означає те, що я зараз кажу вам правду", - переконаний міністр.

З його слів, крапку у розгляді з приводу законності призначення Іллічьова Кабінетом міністрів поставить Конституційний суд.

Президія Верховної Ради Криму звернувся до Президента Віктора Ющенка і Кабінету Міністрів із проханням скасувати призначення Миколи Іллічова заступником міністра внутрішніх справ - начальником Головного управління МВС у Криму.

Кабмін 18 червня затвердив заступника міністра внутрішніх справ - начальником ГУ МВС у Криму Миколу Іллічова.

Раніше Верховна Рада Криму відмовилася дати згоду МВС на призначення Іллічова начальником ГУ МВС у Криму.

У грудні минулого року МВС призначило виконуючим обов"язки начальника ГУ МВС у Криму Іллічьова замість раніше звільненого Анатолія Могильова, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Доки я міністр, Іллічьов - начальник ГУ МВС у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі