четвер, 05 травня 2011 17:41

Луценко про "червоні прапори": і Гітлеру, і Сталіну – п...ць!

Луценко про "червоні прапори": і Гітлеру, і Сталіну – п...ць!

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко називає провокацією ухвалення парламентом закону про червоні прапори.

Про це він написав у листі з в'язниці, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

За його словами українські політики йдуть шляхом Сталіна.

"Краще й не казати про українських політиканів та їхні провокаційні ігрища з червоними прапорами. Гидко це все в країні, де про ветеранів і жертв тих років згадують між іншим. Нинішні симпатики Сталіна йдуть його шляхом – народу баланду і чвари. Цього разу – через примусове вивішування прапорів", - зауважив політик.

"Нинішні оспівувачі Сталіна в українській владі мріють повернути ту модель країни-табору. Цей розворот колеса української історії в ті страшні часи вони незмінно-пафосно прикривають Днем Перемоги 1945-го", - додав Луценко.

Екс-міністр також підкреслив, що влада мусить матеріально підтримувати ветерані, шанувати їх, "але аж ніяк не використовувати".

"І тим більше – ніякого повернення назад, бо як сказав би мій дід Іван: і Гітлеру, і Сталіну – п...ць!", - резюмував Луценко.

Нагадаємо, що Верховна ухвалила закон, яким зобов'язала вивішувати червоні прапори на День Перемоги. Водночас губернатор Чернівецької області Михайло Папієв заявив, що в цей день в області червоних прапорів не буде.

Зараз ви читаєте новину «Луценко про "червоні прапори": і Гітлеру, і Сталіну – п...ць!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі