вівторок, 09 листопада 2010 19:45

Луценко приготувався до "двох років умовного"

Луценко приготувався до "двох років умовного"

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що в результаті кримінальної справи, порушеної щодо нього, йому дадуть кілька років умовно.

"Я ще на минулому тижні знав, що мені буде пред'явлено звинувачення. У четвер я знав, що є завдання з найвищої гори в Україні діяти щодо мене по 115 статті КПК. У п'ятницю зранку я знав, що ця команда скасована, бо сказали, що "поки перебір", - розповів Луценко.

"Знаю, що на сьогоднішній день завдання стоїть дуже просте: ідеться про те, щоб Луценку впаяти кілька років умовно і цим вбити двох зайців. По-перше, кожен, хто підходить до Тимошенко, відповість. Неважливо, за що. А по-друге, після цього Луценко не зможе говорити про реабілітацію організованих злочинних угруповань", - додав він.

Луценко додав, що він збирається оскаржувати рішення про порушення кримінальної справи стосовно нього.

"Я не змирюся. Я буду скаржитися у Печерський суд, після цього - у Верховний суд", - сказав він.

Як відомо, стосовно Луценка порушено кримінальну справу. Йому інкримінують привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Якщо суд визнає висунуте звинувачення доведеним, Луценкові загрожує позбавлення волі строком від 3 до 8 років.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Луценко приготувався до "двох років умовного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі