середа, 06 лютого 2008 08:42

Луценко пообіцяв не переслідувати Черновецкого-мера, а розібратися як з громадянином

Міністр МВС Юрій Луценко не буде розпочинати кримінальне переслідування керівництва Київської міськдержадміністрації.

Про це він повідомив на прес-конференції у Кіровограді.

У мене немає інтересу в кримінальному переслідуванні керівників української столиці, є інтерес припинити земельні афери, які за прикладом київських розповзлися метастазами по цілій державі", - заявив міністр.Також Луценко вкотре запевнив, що не збирається подавати у відставку з посади міністра МВС, бо у нього немає жодних проблем із роботою на чолі міністерства.

"Я не планую робити жодних заяв про відставку, не бачу для цього ніяких підстав", - сказав він.

За словами Луценка, кримінальна справа, порушена проти нього, є "землемотивованою", пов"язаною із земельними аферами. Міністр заявив, що за прикладом Києва незаконні оборудки з землею було виявлено в Криму, Одесі, на Західній Україні, в Кіровограді, і тільки завдяки співпраці МВС і прокуратури цей "дерибан" може бути припинено.

З приводу інциденту після засідання РНБО з мером Києва Леонідом Черновецьким він сказав, що хоче, аби громадськість розрізняла його діяльність як керівника МВС і приватної особи.

"Громадянин Луценко розбереться з громадянином Черновецьким у судовому порядку", - сказав Луценко.

За його словами, після засідання РНБО він був спровокований Черновецьким "словом і ділом".

"Після засідання РНБО, коли я вже не виконував свої службові обов"язки, то був спровокований Черновецьким словом і ділом, і змушений був захищати свою честь і гідність. Тому ця справа не може розглядатися як кримінальна", - вважає Луценко, пише Економічна правда

Зараз ви читаєте новину «Луценко пообіцяв не переслідувати Черновецкого-мера, а розібратися як з громадянином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі