четвер, 18 вересня 2008 12:26

Луценко покарає Гриценка за корупцію та бійку з понятим

Голові Верховної Ради Автономної Республіки Крим Анатолію Гриценку інкримінується порушення Закону України "Про боротьбу з корупцією".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Гриценку інкримінується безпідставна повторна (протягом року) відмова в наданні до ГУМВС України в АР Крим і ГУБОП МВС України інформації, необхідної для перевірки законності походження коштів, внесених Гриценком до банківської установи для погашення кредиту в сумі 1,2 мільйонів гривень, отриманих їм в 2007 році для придбання автомобіля представницького класу.

"Слід зазначити, що Голова Верховної Ради АР Крим Гріценко Анатолій Павлович не тільки систематично відмовляв правоохоронцям в отриманні необхідної інформації, але і неодноразово ухилявся від зустрічі з працівниками міліції, не реагував на запрошення прибути до ГУМВС України в АР Крим, а також не приймав їх в своєму службовому кабінеті", - йде мова в повідомленні.

Щодр Гриценка Головним управлінням боротьби з організованою злочинністю МВС України складений протокол про адміністративне правопорушення.

17 вересня 2008 року підозрюваний Гриценко був ознайомлений з відповідним протоколом, який надалі буде направлений до суду. В той же час, відзначають в МВС, Гриценко від ознайомлення з документами відмовився.

"Більш того, під час виконання працівниками міліції цих процесуальних дій, він наніс тілесні ушкодження одному з понятих, який також є процесуальною особою. Тепер потерпілий госпіталізований в один з медичних закладів Сімферополя.

Під час цього інциденту працівники Управління державної охорони перешкоджали законним діям співробітників міліції щодо виконання ними своїх службових обов"язків.

За цим фактом працівниками міліції вирішується питання щодо порушення кримінальної справи", - говоритьяя у повідомленні.

Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Луценко покарає Гриценка за корупцію та бійку з понятим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі