четвер, 16 вересня 2010 17:29

Луценко платив 100 гривень на місяць за оренду авто?

Луценко платив 100 гривень на місяць за оренду авто?

Автомобіль Toyota Land Cruiser, яким користувався колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повернули власнику – банку, який надав його в оренду МВС.

Про це на прес-конференції в четвер сказав начальник департаменту ДАЇ МВС України Валерій Лозовий.

За його словами, це авто було зупинено за порушення правил дорожнього руху і відправлене на штрафмайданчик. В ньому начебто знаходились два чоловіки, один з яких представився охоронцем Луценка.

Лозовий наголосив, що машина належить "Приватбанку" і наче б то була надана в оренду МВС.

Начальник департаменту повідомив, що сума оренди на місяць складала 100 гривень, що зараз перевіряється міністерством.

У свою чергу, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у коментарі Gazeta.ua запевнив, що не має жодного відношення до цієї машини.

"Я офіційно заявляю, що не маю ніякого відношення до цього автомобіля. Я не був ні його власником, ні орендатором. Як і мій водій. В міністерстві такого авто не було", - сказав Юрій Луценко.

За його словами, Лозовий зробив таку заяву, тому що влада півроку шукає на нього компромат.

Коментуючи інформацію міліції, що в затриманому авто знаходився його охоронець, Луценко заявив: "У мене взагалі немає охоронця. Коли я працював в МВС, де-юре його в мене не було, хоча де-факто був. У нас не було такої посади. Було два помічника, які виконували цю функцію. Але в тому авто вони не були".

Зараз ви читаєте новину «Луценко платив 100 гривень на місяць за оренду авто?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі