вівторок, 02 грудня 2008 13:15

Луценко підозрює пастора Черновецького в афері на $100 мільйонів

У міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка є підстави стверджувати, що пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа замішаний у фінансовій схемі групи "Кінгз Кепітал". Про це глава МВС сказав в інтерв`ю газеті "Дело", опублікованому в N221 від 2 грудня 2008 р.

"Виходячи з матеріалів слідства, є підстави стверджувати, що пастор Сандей Аделаджа сам замішаний у цій схемі. Сподіваюся, на відкритому судовому процесі громадськість зможе переконатися в цьому. Думаю, що громадянин Бандурченко і троє громадян, відпущених під підписку про невиїзд, були тільки виконавцями в цій афері. Для нас головне — встановити посередників, організаторів і одержувачів украдених мільйонів", - сказав Луценко і також повідомив, що рахунки "Кінгз Кепітал" заарештовані.

"Крім того, слідство пройшло довгу процедуру розкриття банківської таємниці. І тепер працюємо по рахунках", - сказав він.

Міністр повідомив, що майно цієї організації також заарештоване і накладена заборона на його відчуження.

Столична міліція затримала керівника фінансової компанії "Кінгз Кепітал" за звинуваченням у шахрайстві з коштами громадян.

Начальник Головного управління МВС України в місті Києві Віталій Ярема заявив, що підставою для порушення кримінальної справи за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) стали заяви від майже 60 громадян, які відповідно до укладених угод з "Кінгз Кепітал" не можуть одержати ні обіцяні відсотки, ні вкладені кошти.

Він проінформував, що міліція має в своєму розпорядженні інформацію про те, що вкладені громадянами кошти "готівкою вивозилися за межі України. Сума коштів, одержаних від громадян, перевищує 100 млн. доларів", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко підозрює пастора Черновецького в афері на $100 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі