понеділок, 18 серпня 2008 13:44

Луценко переміг Добкіна, Кернеса і ПР. Опитування

У конфлікті з Михайлом Добкіним і Геннадієм Кернесом перемогли правоохоронні органи і глава МВС Юрій Луценко. Про це йдеться в експертному опитування щодо соціально-політичної ситуації в місті Харкові, представленому сьогодні Агентством моделювання ситуацій (АМС).

За наслідками опитування, стороною, яка програла, експерти називають Кернеса, Добкіна і Партію регіонів. Але більше всього, на думку експертів, програли самі харків"яни. Певні вигоди з конфлікту мали супротивники Кернеса, зокрема - Олександр Фельдман (представник БЮТ).

Не дивлячись на всю скандальність конфлікту між Харківською міською владою і МВС України, він мало вплинув на загальну соціально-політичну ситуацію в Харкові. Разом з тим, експерти відзначають, цей конфлікт негативно вплинув на імідж і рейтинг Партії регіонів, зменшив довіру харків"ян до місцевої влади, зокрема, до Кернеса.

Опитування проводилося з 7 по 12 серпня 2008 р. Центром соціальних технологій "Соціополіс" спільно з АМС.

Експертна група представляє 25 експертів з Харкова і 22 з Києва, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Луценко переміг Добкіна, Кернеса і ПР. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі