пʼятниця, 18 квітня 2008 08:04

Луценко носить джинси від Лагерфельда і черевики від Cavalli (ФОТО)
11

У 2007 році Луценко заробив лише 1396 гривень. Саме таку цифру керівник МВС вказав у своїй декларації про доходи. Проте Юрій Віталійович таки зміг гідно виглядати на фоні інших небідних представників політичної тусовки.

Перед ними Луценко завжди може блиснути своїм елітним годинником "Бреге", який минулого року зчинив справжній скандал.

 Коли журналісти побачили цей аксесуар за 12 тисяч доларів на руці тоді опозиційного політика, йому стали закидати занадто шикарний спосіб життя, що аж ніяк не ліпився з образом захисника бідного населення.

Проте Луценко одразу загасив скандал, пояснивши, що коштовний годинник фірми "Breget" йому подарував міністр внутрішніх справ Росії Рашид Нургалієв.

Але крім "Бреге", який вже став банальністю серед українських політиків, Луценко може похвалитися не менш відомим годинниковим брендом.

Коштує він вдвічі менше, ніж попередній екземпляр - близько 6 тисяч доларів. Проте з ним Луценко може впевнено почуватися в образі цінителя витончених речей. Бренду "Maurice Lacroix" приписують "вишукане поєднання минулого і сьогодення".

Взагалі, як виявилося, Луценко - любитель нетрадиційних речей. У повсякденному житті він носить одяг від провідних французьких брендів.

Так, перебуваючи якось влітку на Київщині з передвиборчим туром, Луценко одягнув джинси від головного дизайнера будинку моди "Chanel" Карла Лагерфельда.

В Інтернеті такі джинси продають в середньому за 200 доларів.

Не менш вишукане носить Луценко і взуття. Він обрав італійську марку Roberto Cavalli.

Не зраджувати італійській якості вирішив Луценко і обираючи окуляри Pal Zileri. Знавці оптики стверджують, що саме ця марка є одним з найкращих і найякісніших виробників окулярів.

В середньому оптика цього бренду коштує від 100 доларів і коливається у межах 200.

Якщо пощадити Луценка і порахувати лише кілька предметів його гардеробу, які він носив минулого року, то виходить сума утричі більша за його річний прибуток.

Проте скоріше за все врятувала від злиднів Луценка його дружина, яка, згідно з декларацією, минулого року заробила 484 тисячі гривень.

Мабуть, саме вона вдягає свою другу половинку у найкращі світові бренди, пише TabloID.

Фото прес-служби "Народної самооборони", Дмитра Амідова

Зараз ви читаєте новину «Луценко носить джинси від Лагерфельда і черевики від Cavalli (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі