понеділок, 21 квітня 2008 11:10

Луценко не збирається нагороджувати Колесникова

Міністерство внутрішніх справ не має ніяких підстав для нагородження народного депутата від Партії регіонів, екс-голови Донецької облради Бориса Колесникова.

Про це міністр МВС Юрій Луценко сказав в інтерв"ю "Острову".

"Я приїхав трохи раніше, ніж Президент на стадіон і побачив там панів Ахметова і Колесникова, які веселилися. Запитав, в чому справа. Вони говорять: "Та ось, ми згадували, як в дитинстві билися, а тут тільки озирнулися - вже Луценко йде". Ну, раз така справа, і настрій веселий, я кажу: "В принципі, збираюся вручити вам нагороду, пане Колесниов. Ви єдиний з фракції народних депутатів від Партії регіонів, який не голосував за комісію з перевірки діяльності Луценка. Навіть ось картка Раїси Богатирьової голосувала, людина, з якою у мене є дійсно часті зустрічі. Клюєв голосував. Природно, вся фракція голосувала, а тут ось така позиція Колесникова. Просто, я думаю, треба медаль за співпрацю з МВС все-таки вручити", - розповів Луценко.

При цьому він підкреслив, що розмова була "тільки на рівні жартів".

"Я вважаю, що Міністерство внутрішніх справ не має ніяких формальних підстав для нагородження пана Колесникова", - пояснив свою позицію міністр.

Нагадаємо, в ході візиту Президента України Віктора Ющенка до Донецька 17 квітня міністр МВС Юрій Луценко повідомив, що приготував нагороду для народного депутата від Партії регіонів Бориса Колесникова, пише Proua.

Зараз ви читаєте новину «Луценко не збирається нагороджувати Колесникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі