середа, 16 березня 2011 22:13

Луценко не має сидіти разом з убивцями й гвалтівниками - Москаль

Луценко не має сидіти разом з убивцями й гвалтівниками - Москаль

Народний депутат Генадій Москаль в ефірі 5 каналу прокоментував інформацію про те, що у Юрія Луценка є претензії до умов його утримання в СІЗО.

"Я не можу спілкуватися з Луценком. З ним спілкується лише адвокат. Я не можу бути адвокатом, можу бути лише захисником. Хоча, в той час, коли я не мав постійного місця роботи у державних установах, я займався адвокатською діяльністю. Сьогодні є багато людей, які хочуть скомпроментувати Луценка. Люди, які працювали в правоохоронній системі, міліції, прокуратурі, СБУ, мають утримуватися окремо від злочинців, убивць, гвалтівників", - зазначив нардеп.

Москаль також прокоментував і закриття однієї з кримінальних справ проти екс-спікера Криму Анатолія Гриценка.

"Санаторій "Росія" є власністю ВР Криму, і є окремий корпус, який був побудований для відпочинку лідерів країн колишнього соцтабору. Відчужили його через якісь профспілки кримського ГУ МВС. Тоді кримську міліцію очолював пан Могильов. Тому, думаю, що коли докотилися до того, хто був замовниким цього, тоді вирішили відбілити пана Гриценка. Не можна було його приватизовувати. Там відпочивав пан Ярузельський і лідери бувших країн соцтабору. Тим більше, що працівники міліції не можуть мати профспілки. Тому хай це буде на совісті тих, хто раніше не знаходив складу злочину, потім знайшов склад злочину, а зараз знову немає складу злочину", - підкреслив "самооборонець".

Зараз ви читаєте новину «Луценко не має сидіти разом з убивцями й гвалтівниками - Москаль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі