пʼятниця, 10 жовтня 2008 13:52

Луценко назвав Ющенка патологоанатомом

Дострокові парламентські вибори нелогічні і нікому не потрібні. Таку думку сьогодні на прес-конференції висловив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко. За його словами, дії Президента Віктора Ющенка нагадують йому роботу паталогоанатома.

Луценко нагадав, що "Народна самооборона" виступала проти розвалу демократичної коаліції. Проте останнім часом дії Секретаріату Президента, його глави і самого Президента можна розцінювати як логічні, але у напрямі розвалу коаліції. "Ющенко не виправдав довіру народу після Майдану, а навпаки, викликав велике розчарування", - вважає він.

"Ющенко, якого ми на Майдані найняли лікувати країну, виявився не лікарем Айболітом, а таким собі патологоанатомом", - сказав Луценко, якого цитує ЛІГА.

За його словами, майбутні дострокові вибори не потрібні нікому, крім Президента. "Усі інші політичні сили чудово розуміють, що наступний парламент буде сформований в основному тими ж політичними силами, хіба що з радикальним скороченням представництва політичної сили самого Президента", - сказав лідер "Народної самооборони".

При цьому він звинуватив Ющенка в тому, що той перетворився з лідера Майдану в політика, який використовує всі існуючі і навіть неіснуючі владні повноваження лише заради боротьби за власні амбітні інтереси. "Персональна ненависть до Тимошенко сьогодні переважила в ньому відповідальність перед країною, яка найняла його для важкої щоденної роботи Главою держави", - заявив він.

Луценко вважає, що вибори нелогічні, особливо враховуючи те, що наступного року пройдуть вибори Президента України, ще через рік - вибори місцевих органів влади, а потім - знову вибори до українського парламенту. "Це означає постійні перевибори і зіштовхування українців між собою лобами через надумані проблеми, які розділяють українське суспільство", - зазначив він. За словами Луценка, вибори покажуть лише одне - катастрофічне падіння уваги виборця до "Нашої України".

Нагадаємо, сьогодні газети "Голос України" й "Урядовий кур"єр" опублікували Указ Президента Віктора Ющенка "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів", який був підписаний 9 жовтня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Луценко назвав Ющенка патологоанатомом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі