неділя, 24 лютого 2008 11:39

Луценко: "Нашу Україну" явно розколюють

Міністр внутрішніх справ, лідер блоку "Народна самооборона" Юрій Луценко вважає, що НУ-НС намагаються розколоти. Таку думку міністр МВС висловив в інтерв`ю "Корреспонденту".

"Нашу Україну" явно розколюють", - заявив Луценко.

"Народна самооборона" виступала і виступає за єдність демократичних сил, за єдність коаліції – БЮТ і НУ-НС. Ми підтримуємо лідера НУ-НС В`ячеслава Кириленка в спробах протистояти рейдерским атакам на партію з боку авантюристів і пристосуванців", - заявив міністр.

За словами Луценка, "якщо з НСНУ йдуть люди, то це їх особиста справа".

"Єдине, на чому ми наполягатимемо, щоб вони і далі виконували узяті зобов`язання: бути у складі демократичної коаліції, підтримувати демократичною уряд, голосувати за закони, які чекають наші виборці. Адже головне - не шашечки, а головне – щоб коаліція їхала", - пояснив Луценко.

В той же час лідер "Народної самооборони" заявив, що йому не подобається перша буква в назві нової партії "Г" (новий партійний проект Віктора Балоги - партія "Гарт"), оскільки "блок "ГНУНС" зовсім "гнусно" звучить".

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Нашу Україну" явно розколюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі