середа, 04 квітня 2007 10:19

Луценко може стати першим номером у списку "Нашої України"

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко в інтерв"ю Українській правді заявив, що буде домагатися формування єдиного списку демократичних сил – спільного для блоку БЮТ і "Нашої України". "Це запорука перемоги на виборах", - ствердив політик.

Коментуючи заяву Тимошенко про формування двох окремих списків, Луценко заявив: "Це все не означає, що буде два окремих списки. Бо, враховуючи всі відмінності, навіть з блоку Юлії Тимошенко можна зробити десять списків".

"Я чітко сказав – заявив Луценко - моє місце в єдиному списку демократичних сил. Я також додав: "Існує жарт – але в кожному жарті лише доля жарту – що НСНУ розшифровується як "Народна самооборона"–"Наша Україна". Якщо казати без жартів, я говорив про єдиний список як ідеальний варіант для перемоги на виборах," – уточнив лідер "Народної самооборони.

Також Луценко підтвердив інформацію, що він може стати першим номером у списку "Нашої України" у разі якщо НУ та БЮТ все ж підуть на вибори окремо. "Я цього не виключаю," – сказав Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко може стати першим номером у списку "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі