понеділок, 22 листопада 2010 18:21

Луценко каже, що Янукович хворий на "єнакієвомисліє"

Луценко каже, що Янукович хворий на "єнакієвомисліє"

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав своїх колишніх підлеглих дотримуватися законів і не чіпати людей, які протестують на Майдані Незалежності.

Про це він заявив, виступаючи зі сцени на Майдані Незалежності, повідомляє УНІАН.

"Хлопці, я ніколи як міністр внутрішніх справ не кидав вас на людей. Дотримуйтесь цього і дотримуйтесь законів", - сказав Луценко.

Водночас, звертаючись до учасників акції, він закликав їх прийти на Майдан не лише у понеділок, а й у вівторок, середу і протягом інших днів, поки не буде досягнута остаточна мета.

"Ви всі самі прийшли сьогодні і повинні прийти і завтра - всі, кому не байдужа доля держави - від учителя, підприємця до військовослужбовця. Чим більше вас буде на Майдані, чим більше ви будете показувати, хто в домі господар, тим швидше ми переможемо вже у цьому році", - зазначив Луценко.

Він наголосив, що всі сподівання на президента Віктора Януковича та його команду марні.

"У них єнакієвомисліє... Янукович - голова партії найбільш багатих людей України, які не платять податки, оскільки гроші виведені в офшорні зони", - сказав Луценко.

За його словами, "ціна нинішній владі - у магазинах". "Яйця коштують вже стільки, наче Азаров торгує своїми", - наголосив Луценко.

Він побажав мітингувальникам оптимізму і віри в перемогу.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва сьогодні заборонив підприємцям проводити акції в центрі столиці з 22 по 26 листопада.

Нагадаємо, сьогодні, 22 листопада, підприємці влаштували акцію протесту на Майдані Незалежності, а також біля Адміністрації Президента.

Зараз ви читаєте новину «Луценко каже, що Янукович хворий на "єнакієвомисліє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі