пʼятниця, 29 серпня 2008 12:28

Луценко: Кандидатура Обами може бути кращою для України

На думку Юрія Луценка кандидатура Барака Обами може бути кращою для України, оскільки це додасть логіки міжнародній політиці США, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Про це Луценко сказав під час перебування в Денвері. Там він бере участь у Форумі міжнародних лідерів, що організований Національним демократичним інститутом (НДІ) в рамках загальнонаціонального з"їзду Демократичної партії США.

"Можливо перемога демократичного кандидата буде означати більшу колегіальність прийняття міжнародних рішень і мене це тішить, бо як сьогодні сказала Мадлен Олбрайт, авантюри людей, які ідуть самі по собі, не звертаючи на інших увагу, не є добрими для будь-якої країни, а особливо для України, яка знаходиться на шляху певного протистояння між європейськими (західними) демократіями і Російською Федерацією", - сказав Луценко в інтерв"ю "Голос Америки".

Тому, переконаний Юрій Луценко, для України заяви демократів про більшу колегіальність та більше союзництво при прийнятті будь-яких рішень є дуже вигідним.

"Мені це імпонує", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Кандидатура Обами може бути кращою для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі