четвер, 13 березня 2008 12:03

Луценко хоче звільнити своїх підлеглих через пограбування судді КС

У вівторок у Києві пограбували квартиру судді Конституційного суду Віктора Шишкіна.

Як повідомляє в четвер "Комерсант-Україна", з квартири вкрадено 200 тисяч гривень, 3 тисячі євро, 3 тисячі доларів, а також газовий пістолет дружини судді, головного фахівця служби документального забезпечення КС Олени Шишкіної.

Натомість, міліція відмовляється повідомляти подробиці події. За словами джерела газети в правоохоронних органах, це заборонено вищим керівництвом МВС.

"Міністр (Юрій Луценко) взагалі хотів купу людей звільнити за те, що пресі стало відомо про це пограбування", – розповіло джерело "Комерсантові".

За даними видання, сам Шишкін відмовляється говорити про пограбування навіть зі своїми колегами по КС. Жіночий голос у його квартирі повідомив газеті, що "співробітники міліції заборонили обговорювати це будь з ким, окрім них".

Разом з тим, за словами сусідів Шишкіна, на момент пограбування в квартирі судді могла знаходитися немолода жінка.

"Говорять, грабіжники закрили її в кімнаті і робили свою брудну справу. Якщо це правда, то слава Богу, що бабусю не чіпали", – розповіла газеті дочка першого секретаря ЦК Компартії УРСР Володимира Щербицького Ольга Щербицька, яка мешкає поверхом вище Шишкіна.

За даними "Комерсанта", окрім самого судді та його дружини в квартирі прописана Ксенія Любчик 1915 року народження.

За матеріалами: Коммерсантъ-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Луценко хоче звільнити своїх підлеглих через пограбування судді КС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі