понеділок, 24 березня 2008 08:13

Луценко готовий зайняти місце Черновецького, але за однієї умови

Луценко готовий зайняти місце Черновецького, але за однієї умови
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко готовий балотуватися в мери Києва на позачергових виборах, якщо його висунуть як єдиного кандидата від демократичних сил.

"Я не буду заперечувати, що в мене були і залишаються амбіції очолити столицю України", - заявив Луценко в ефірі телеканалу ICTV у неділю ввечері, передає "Інтерфакс-Україна".

"Але, проте, я прийму своє рішення тільки в тому випадку, якщо буде підтримка моєї кандидатури з боку партнерів по демократичній коаліції. Самостійно виставлятися на парад амбіцій я не звик, і не буду так робити й у майбутньому", - підкреслив міністр.

Відповідаючи на питання, чи висуне він свою кандидатуру у випадку її підтримки з боку всіх демократичних сил, міністр внутрішніх справ відповів ствердно.

"Так, якщо мене підтримають мої колеги по коаліції, представники всіх демократичних сил. Якщо ж цього не відбудеться, то я буду наполягати, щоб як єдиний кандидат був підтриманий хтось більш гідний", - підкреслив Луценко.

"Це єдине завдання, яке я бачу перед собою, як перед політиком" - підкреслив він.

Також міністр вважає, що демократичні сили повинні провести консультації з приводу єдиного кандидата на посаду мера Києва між собою, а також "із лідером демократичних сил, яким є президент України", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко готовий зайняти місце Черновецького, але за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі