вівторок, 11 березня 2008 12:20

Луценко готовий відмовитися від крісла Черновецького

Глава МВС Юрій Луценко готовий пожертвувати особистими амбіціями заради висунення єдиного кандидата від демократичних сил у разі проведення дострокових виборів міського голови Києва.

Про це він заявив, відповідаючи на питання про свої наміри балотуватися на пост столичного мера.

Луценко запевнив, що має намір взяти активну участь в процесі переобрання градоначальника і "нинішньої "космічної" команди". При цьому він підкреслив, що виступає за висунення єдиного кандидата від демократів.

"Якщо при цьому треба буде пожертвувати своїми амбіціями, я зроблю це беззастережно, як робив неодноразово. Того, хто має більше шансів перемогти, і потрібно визнати єдиним кандидатом", - сказав він.

На думку Луценка, у цьому питанні ніхто не повинен керуватися особистими амбіціями, тому що можна програти не тільки Київ, але і всю Україну.

Нагадаємо, що глава МВС Юрій Луценко вважає, що незабаром Кабінет міністрів звернеться до президента України Віктора Ющенка з проханням звільнити Леоніда Черновецького з посади голови КМДА, повідомляє Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «Луценко готовий відмовитися від крісла Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі