вівторок, 11 вересня 2018 10:29

Луценко доручив СБУ взятися за телеканал кума Путіна

Луценко доручив СБУ взятися за телеканал кума Путіна
СБУ доручили перевірити телеканал "112 Україна". Фото: radiosvoboda.org

Генеральний прокурор Юрій Луценко доручив Службі безпеки України перевірти діяльність окремих працівників телеканалу "112 Україна". Про це він розповів в інтерв'ю Цензор.нет

Луценко прокоментував інформацію про одного з ведучих телеканалу Дениса Жарких, який, за повідомленнями соцмереж, раніше працював на сепаратистських і прокремлівських медіа.

"Я дуже вдячний за масу інформації журналістам. Кажу це не для красного слівця. Наприклад, учора одна з журналістів написала про нове обличчя на одному з телеканалів Медведчука. Нібито раніше ця особа працювала на сепарському ТВ.

Я, чесно, кажучи, спочатку не зрозумів, про що мова; думав, що це просто гість програми. Ну, і щось там написав. Сьогодні дивлюся вже на реакцію, вона пише: "Але це ж не гість, а ведучий!". Вау! Я відразу набираю необхідний підрозділ СБУ, якому даю пряме доручення на перевірку. Звичайно, потім все це буде оформлено офіційно, з паперами", - розповів генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ закликали зайнятися нардепом Балицьким після заяв про Крим в ефірі скандального телеканалу

Раніше ЗМІ повідомляли, що кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук контролює телеканал "112 Україна". Про це заявляв і колишній міністр транспорту та зв'язку Євген Червоненко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко доручив СБУ взятися за телеканал кума Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі