пʼятниця, 05 листопада 2010 09:16

Луценко дав своєму шоферу квартиру в елітному будинку Києва?

Луценко дав своєму шоферу квартиру в елітному будинку Києва?

Екс-підлеглі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка заявляють, що він, будучи керівником міліцейського відомства роздавав житло наближеним до себе людям.

Так, за словами полковника запасу Михайла Гуцалюка, у 2006, який 25 років чекає свого житла і проживає на даний момент в пожежній частині в Борисполі, він повинен був отримати квартиру ще в 2006 році

"У 2006 році я стояв першим у черзі на житло, в 2007 році став 9-м, а в 2009-му вже 66-м. Зате я дізнався, що Луценко дав квартиру своєму водієві, який не пропрацював на той момент в органах і року ", - зазначає колишній міліціонер.

Згідно з документами, на які посилається Гуцалюк,  колишній водій Луценка, Леонід Приступлюк проживає в просторій 1-кімнатці елітного будинку по вул. Дмитрівській. Консьєрж цього будинку нам підтвердила, що Приступлюк живе тут.

Сам Луценко запевнив "Сегодня",що не має відношення до квартирної черги: "Житло в МВС розподіляє житлово-побутова комісія, я ніколи не був її членом".

Зараз ви читаєте новину «Луценко дав своєму шоферу квартиру в елітному будинку Києва?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі