субота, 10 липня 2010 04:27

Луценко боїться, що Янукович приведе повій на нараду

Луценко боїться, що Янукович приведе повій на нараду

Екс-міністр внутрішніх справ  Юрій Луценко заявляє, що діюча влада повністю ігнорує пропозиції опозиції по боротьбі із злочинністю.

Про це він заявив в ефірі програми "Шустер Live".

"Всі пам'ятають, як нещодавно Віктор Янукович приніс на нараду наркотики, куплені працівниками адміністрації президента через інтернет. Тоді він дорікав міністру МВС, що у них таке твориться під носом, і дав йому два місяці на вивчення української мови, і три місяці на боротьбу з торгівлею наркотиками. Але коаліція навіть не уявляє, що у опозиції можуть бути конкретні пропозиції", - обурювався Луценко.

Луценко у жартівливій формі припустив, що наступного разу президент приведе на нараду повій.

"Був законопроект по боротьбі з незаконним обігомнаркотиків нардепа Москаля, погоджений нинішнім керівництвом МВС. Дякуючи нинішній коаліції, він був провалений. Аналогічний законопроект був і по проституції. Я боюсь, що наступного разу Янукович приведе на нараду проституток замовлених через інтернет. Мені страшно подумати, як їх потім будуть утилізовувати у дворі адміністрації", - пожартував екс-міністр.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луценко боїться, що Янукович приведе повій на нараду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі