пʼятниця, 11 серпня 2006 14:35

Луценко: Янукович ще не вивчив термінології

 

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не вважає, що прем"єр-міністр Віктор Янукович уже намагається встановити контроль над його відомством.

Так він роз"яснив заяву Януковича, зроблену у понеділок, 7 серпня, про те, що він буде розширювати в рамках повноважень Кабміну структуру, яка буде "займатись і фактично створювати перехідну модель майбутньої співпраці Кабінету міністрів і Міністерства внутрішніх справ".

Луценко назвав це помилкою в термінології, яку допускають новопризначені керівники.

Він нагадав, як сам робив помилки в юридичних і політичних дефініціях, коли прийшов на посаду.

– Такі помилки зрозумілі для будь-якої людини, яка починає займатися справою і не має часу вникнути в термінологію, - зазначив Луценко.

За його словами, прем"єр мав на увазі, що саме Кабмін згідно із законом несе відповідальність за стан громадського порядку та забезпечення законності.

– На підставі цього він хоче посилити роль управління, яке давно існує в складі Кабінету міністрів. Для більшого посилення він бере туди загальновизнаного професіонала Володимира Радченка, який був і міністром внутрішніх справ, і головою СБУ і секретарем РНБО, - зазначив Луценко.

Він також наголосив, що не буде проти пришвидшення реформування всієї системи правоохоронних органів задля підвищення її ефективності, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Янукович ще не вивчив термінології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі