четвер, 06 вересня 2007 11:44

Луценко: Янукович ховається за спідницю Богатирьової

Лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Луценко заявляє про відмову прем"єр-міністра й лідера Партії регіонів Віктора Януковича брати участь з ним у публічних дебатах. Про це повідомила прес-служба блоку.

Зі слів Луценка, він вже місяць закликає Януковича вийти на дебати, щоб запитати, де обіцяне підвищення зарплат і пенсій, поліпшення життя населення.

"Але Янукович - великий "ефективний" дон - ховається за спідницею в Раїси Богатирьової й каже дебатувати з нею", - зазначає Луценко.

При цьому він зазначає свою готовність дебатувати з Богатирьовою і впевненість, що лідер парламентської фракції також відмовиться від таких дебатів.

"Регіонали не хочуть розповідати людям, чому в країні панує таке безладдя й беззаконня. Їх цілком влаштовує таке життя", - сказав Луценко.

У серпні лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Луценко запросив лідера Партії регіонів Віктора Януковича до участі в публічних дебатах.

Вибори Верховної Ради призначено на 30 вересня, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Луценко: Янукович ховається за спідницю Богатирьової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі