четвер, 21 квітня 2011 18:08

Луценка залишили за ґратами

Луценка залишили за ґратами

Апеляційний суд Києва задовольнив подання слідчого Генеральної прокуратури Сергія Войченка про продовження терміну перебування під вартою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до п'яти місяців. Відповідне рішення було прийнято сьогодні.

За інформацією ЛІГАБізнесІнформ, таким чином, Луценко залишається під вартою до 26 травня.

За рішенням суду, незважаючи на те, що екс-міністр завершив ознайомлення з матеріалами справи, всі необхідні процесуальні дії ще не завершені, оскільки зі справою не встиг ознайомитися колишній водій Луценка Приступлюк, а також сторона захисту.

Присутні в залі депутати сприйняли рішення суду криками "Ганьба". Юлія Тимошенко заявила, що правосуддя в Україні немає.

Сам Луценко зазначив, що попереджав слідчих про те, що голодуватиме у разі продовження свого ув'язнення.

"Це мій перший досвід, тому не знаю, скільки протримаюсь - скільки вистачить організму. Буду пити воду, але від їжі відмовлюсь", - сказав він.

Нагадаємо, Луценко був заарештований 26 грудня 2010 року і зараз перебуває в Лук'янівському СІЗО. 28 січня слідчий Генеральної прокуратури України надав екс-міністрові та його адвокатам для ознайомлення матеріали трьох кримінальних справ, об'єднаних в одне провадження.

Вчора стало відомо, що Луценко завершив ознайомлення з матеріалами 47 томів кримінальної справи. "Таким чином, у Генеральної прокуратури і суду вичерпалися всі, навіть надумані, підстави для утримання мене під вартою", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Луценка залишили за ґратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі