четвер, 08 листопада 2007 08:20

Льовочкін про зміни у ПР, політичні союзи і революції

В оточенні Віктора Януковича вважають, що результат Партії регіонів на виборах став для них холодним душем. "Минула парламентська кампанія стала для багатьох холодним душем. Тому 2008 рік буде роком зміцнення і модернізації Партії регіонів", - сказав в інтерв"ю "Інтерфакс-Україна" керівник апарату прем"єр-міністра Сергій Льовочкін.

На питання, чи може криза в Партії регіонів призвести до розколу, він відповів: "Партія регіонів не розколеться, вона буде змінюватися".

Коментуючи підсумки дострокових виборів, Льовочкин сказав, що "тепер усім стало зрозуміло, що час "соло" у політиці минає".

"Настає час ефективних політичних союзів. Цей час буде тривалим. Напевно, поки не з"явиться новий лідер українського політикуму, якому буде довіряти абсолютна більшість громадян", - додав він.

Льовочкін також висловився за коаліцію Партії регіонів з "Наший Україною".

"Наша Україна" отримає значно більше від союзу з "Регіонами", тому що "регіонали" – люди зважені і компромісні. Серед них немає такої кількості товаришів, які засумували за владою і потоками, як у БЮТ", - сказав Льовочкін.

"І найголовніше – люди втомилися від розмов, вони чекають від влади результатів. Результативною може бути тільки широка коаліція, адже вона буде користуватися значно більшою підтримкою, навіть географічно", - додав Льовочкін.

На репліку журналіста, що Тимошенко після союзу "Нашої України" з Регіонами може влаштувати революцію, Льовочкін відповів: "Певна революція в Україні уже відбулася. Думаю, більше революцій не буде".

"І це добре, тому що перманентні революції продовжуються хіба що в лікарні для божевільних", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін про зміни у ПР, політичні союзи і революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі