четвер, 10 лютого 2011 15:30

Льовочкін порахував, скільки грошей зекономлять "шкоди"

Льовочкін порахував, скільки грошей зекономлять "шкоди"

Заміна нинішнього застарілого автопарку представницького класу в оточення Януковича на автомобілі "Шкода" дозволить економити майже 2 млн. гривень бюджетних коштів на рік.

Про це заявив голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін, повідомляє прес-служба голови держави.

Зокрема, чиновник сказав: "Заміна нинішнього застарілого автопарку представницького класу у керівництва Адміністрації президента України і Державного управління справами на автомобілі "Шкода" дозволить економити близько 1 994 400 гривень бюджетних коштів на рік".

"Щодо мене особисто – у ті часи, коли я працював на державній службі, завжди користувався власними машинами, так само й зараз. Відповідне розпорядження передбачає можливість використання власного транспорту заступниками глави Адміністрації президента України", - зазначив Льовочкін.

Нагадаємо, Адміністрація президента України Віктора Януковича пересяде з "Мерседесів" на автомобілі економ-класу. Там відзначили, що у грудні 2010 року з цією метою Державною організацією "Автобаза Державного управління справами" були придбані легкові автомобілі  "Skoda".

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін порахував, скільки грошей зекономлять "шкоди" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі