пʼятниця, 30 листопада 2007 14:10

Льовочкін: Партія регіонів не підтримає Яценюка

Партія регіонів не підтримає кандидатуру Арсенія Яценюка на пост голови парламенту шостого скликання, вважає екс-керівник апарату прем"єр-міністра, народний депутат Сергій Льовочкін. "Арсеній Яценюк володіє достатньою підготовкою, щоб обіймати будь-яку керівну посаду. Що стосується підтримки фракції Партії регіонів його кандидатури – ця тема ще не обговорювалася на фракції. Можу припустити, що Партія регіонів не підтримає Арсенія Петровича, як і будь-якого іншого кандидата, висунутого "коаліцією 227", – відзначив він.

Льовочкін також привітав створення коаліції, оскільки, відзначив він, "хтось має нести відповідальність за те, що відбувається в державі".

У четвер члени фракції блоку "Наша Україна–Народна самооборона" в парламенті висловили думку, що кандидатура Яценюка може бути підтримана при призначенні на посаду голови Верховної Ради, якщо він висловить готовність працювати на цій посаді.

Яценюк був затверджений парламентом на посаду міністра закордонних справ у березні цього року. До цього, з вересня 2006 року, був першим заступником глави секретаріату президента України – представником глави держави в Кабінеті міністрів.

З березня 2006 року працював першим заступником глави Одеської обласної державної адміністрації.

З вересня 2005 по серпень 2006 року він був міністром економіки в уряді Юрія Єханурова. У січні 2003 – лютому 2005 року А.Яценюк був першим заступником глави Національного банку України. У вересні 2001 – січні 2003 року займав пост міністра економіки Автономної Республіки Крим, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін: Партія регіонів не підтримає Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі