понеділок, 13 вересня 2010 09:33

Литвину не вистачило на техобслуговування своїх машин

Литвину не вистачило на техобслуговування своїх машин

Регламентний комітет Верховної Ради прийняв рішення додатково виділити понад півмільйона гривень на ремонт і обслуговування автомобілів спікера і його заступників.

Зокрема, згідно документу автобазі Верховної Ради не вистачає виділених на 2010 рік 1 млн. 245 тис. грн. (потрібно мінімум 1 млн. 856 тис. грн.), пише "Дело".

Як вказується у листі Управління справами апарата парламенту, для обслуговування автомобілів Верховної Ради потрібно додатково 853,1 тис. гривень. Із них украй необхідні 611 тис. гривень.

Із цієї суми 300 тис. грн. має піти на планове технічне обслуговування 10 автомобілів марки "Мерседес", якими користується спікер Володимир Литвин і двоє його заступників. Зокрема, спікер Литвин користується двома орендованими автомобілями "Мерседес", один із яких броньований.

"Плановий техогляд автомобілів "Мерседес" проводиться 1 раз на 15 тис. км пробігу. У середньому, автомобілі проходять його за два місяці. До кінця поточного року потрібно провести 20 техоглядів 10 машин середньою вартістю по 15 тис. грн. кожен", - говориться в пояснювальній записці директора автобази.

Ще 250 тис. грн. потрібно на поточний ремонт автомобілів на СТО, 51 тис. грн. - страхування водіїв, 8 тис. грн. - позавідомча охорона автобази по провулку Нестерівському (Київ), 152 тис. грн - оплата кредиторської заборгованості на 1 вересня поточного року, і інші платежі.

Додаткові кошти виділили для автомобілів:

- 2 Mercedes S600, на яких їздить спікер;

- 2 Mercedes S600, якими користуються перший заступник спікера та заступник спікера;

- Mercedes S600, 2 Mercedes S500 і Mercedes S320 - автомобілі для делегацій;

- 2 Mercedes S600 - резервні автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Литвину не вистачило на техобслуговування своїх машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі