понеділок, 01 листопада 2010 11:48

Литвину не терпиться узаконити Податковий кодекс Азарова

Литвину не терпиться узаконити Податковий кодекс Азарова

Спікер парламенту Володимир Литвин просить депутатів інтенсифікувати роботу над проектом Податкового кодексу.

Про це він сказава на засіданні погоджувальної ради у Верховній Раді.

За словами Литвина проект Податкового кодексу має більше 4 тисяч поправок, тому профільні комітети парламенту повинні уважно вивчити їх і попрацювати з депутатами, які вносили пропозиції.

Спікер наголосив, що питання розгляду Податкового кодексу у порядку денному стоїть на четвер, однак через великий обсяг роботи можливе перенесення його на наступний пленарний тиждень

У свою чергу, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов попросив комітети ретельно підготувати цей документ до розгляду.

"Ми затягуємо процес розгляду Податкового кодексу. Нам потрібно завершувати роботу над ним в комітетах і виносити до сесійної зали", - зазначив він.

Єфремов нагадав, що на базі кодексу буде формуватися проект бюджету 2011.

"Було побажання Кабміну і наше також, щоб завершити цей процес до середини грудня, щоб органи місцевої влади мали можливість затвердити бюджети на наступний рік", -зауважив головний парламентський "регіонал".

У свою чергу голова "податкового" комітету Віталій Хомутиннік розповів, що в юридичне управління парламенту вже спрямовано 9 з 18 розділів Податкового кодексу.

"Це найменші і найпростіші розділи з точку зору проходження. Сьогодні та завтра ми зможемо завершити ще три розділи і до четверга винести в парламент 12 розділів проекту Податкового кодексу, залишивши на настунпий тиждень основні: адміністрування, ПДВ, податок на прибуток, а також прикінцеві та загальні"

На що спікер зазначив, що депутати не можуть частинами розглядати проект Податкового кодексу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвину не терпиться узаконити Податковий кодекс Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі