вівторок, 23 грудня 2008 12:33

Литвин знову посварився з Єфремовим

Партія регіонів звинувачує голову Верховної Ради Володимира Литвина в порушенні регламенту.

Відповідне звинувачення озвучив регіонал Олександр Єфремов на засіданні у вівторок.

"Вам задавали логічне питання, чому в порядку денному з"являються закони, які не пройшли комітети. Ще два тижні тому ви були затятим поборником того, щоб виконувався регламент, а сьогодні стоїте на позиції, що цей регламент може порушуватися завжди і всюди", - звернувся Єфремов до Литвина.

Регіоналів обурила внесена ініціатива про розгляд бюджету - проект постанови про скорочену процедуру розгляду держбюджету-2009 та ряду законів.

Також регіонали пояснили, чому відкликали свої законопроекти.

"Ми перший тиждень подавали свої законопроекти, а потім побачили в вашій коаліційній угоді, що ви будете голосувати лише закони від більшості і комуністів. Нас там немає тому смішити людей, беручи участь у вашій афері, ми не будемо", - заявив Єфремов.

У відповідь Литвин заявив: "Хочу порадити голові регламентного комітету вибирати слова, ви не на площі, а в Верховній Раді. І про слово "авантюра" забудьте! Коли ми підійдемо до відповідних питань, я вам зачитаю, як організовується розгляд бюджету і вносилися зміни одним голосуванням до ста законів".

"Тому раджу вам применшити свій запал і почати далі працювати", - заявив голова парламенту.

Після цього Єфремов знову звинуватив Литвина "у грубому порушенні регламенту".

"Якщо ви після кожного виступу депутата будете коментувати, то ви перетворите засідання Верховної Ради в балаган. Тому я вам ще раз нагадую, що ви не маєте права коментувати слова депутатів. Це їх точка зору. А свою прибережіть до того випадку, коли вам нададуть слово або ви собі його надасте", - заявив регіонал, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин знову посварився з Єфремовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі