вівторок, 22 березня 2011 16:53

Литвин знайшов національну ідею для України

Національною ідеєю має стати боротьба з бідністю.

Про це заявив спікер Володимир Литвин.

"Національною ідеєю має бути боротьба з бідністю. У нас є одна риса - ми об'єднуємося в горі. А коли з'являється успіх, навіть невеликий - відразу починаємо з'ясовувати стосунки. З бідністю потрібно боротися сучасністю, і перш за все - за допомогою системи освіти", - зазначив спікер.

На думку керівника парламенту, Україні треба психологічно переорієнтуватися і зробити ставку на науку і культуру, а також перестрибнути через деякі етапи розвитку і стати врівень з країнами, які живуть в інформаційну епоху.

"Нам потрібні високі стандарти. Але нам же пропонують відтворити індустріальну епоху 70-80-х років. Це означає, що ми своїми діями відштовхуємо країну від цивілізованого світу", - вважає Литвин.

Нагадаємо, що прожитковий мінімум в Україні з 1 грудня 2010 року збільшено до 922 гривень. Між тим, напередодн президент України Віктор Янукович заявив, що поняття прожитковий мінімум необхідно ліквідувати.

Зараз ви читаєте новину «Литвин знайшов національну ідею для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі