субота, 31 січня 2009 11:23

Литвин засудив звернення Ющенка

Литвин засудив звернення Ющенка
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вражений останнім зверненням Президента Віктора Ющенка до українського народу і закликає політиків припинити з"ясування відносин за допомогою ЗМІ.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода на Інтері" 30 січня.

"Мене вразило звернення. Ми продовжуємо з"ясовувати стосунки через екран", - сказав голова ВР.

Литвин нагадав, що вже неодноразово пропонував всім політикам сісти за стіл переговорів, виробити загальну позицію і розповісти суспільству, які конкретні дії робитимуться в умовах кризи.

Замість цього, відзначив спікер, ситуація складається таким чином, що політики працюють тільки по п"ятницях і щопонеділка під час ефірів популярних телешоу.

Решту "всього часу вони з"ясовують стосунки", - сказав голова ВР.

Литвин висловив також здивування щодо звинувачень на адресу парламенту в неефективності роботи. Він нагадав, що впродовж минулого року ВР повинна була провести 151 пленарне засідання, а провела лише 55.

"У решту часу вона взагалі не розпочала засідання, вона працює недосконало, але вона почала працювати. А зараз я чую звинувачення, що хтось узяв на себе відповідальність в цих непростих умовах", - додав він.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Литвин засудив звернення Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі