понеділок, 24 листопада 2008 08:17

Литвин вважає, що Тимошенко має себе спалити

Литвин вважає, що Тимошенко має себе спалити
Лідер блоку свого імені Володимир Литвин вважає найкращим варіантом коаліції широку коаліцію за участю БЮТ і Партії регіонів.

"Якщо виходити з інтересів країни, це був би найкращий підхід", - зазначив він в інтерв"ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю.

"Але з політичних міркувань лідерів двох найкрупніших фракцій – для них це мало прийнятно. Бо це буде братська могила, де відбудеться процес нівелювання високих рейтингів", - додав Литвин.

Політик також закликав "припинити будь-які розмови про вибори" і створити коаліцію в парламенті.

Він також пояснив жорстку боротьбу за уряд між прем"єром Юлією Тимошенко і лідером Партії регіонів Віктором Януковичем тим, що "прем"єр-міністр – це найкраща стартова позиція для президентської кампанії, і та людина, яка обіймає цю посаду – це най вірогідніший наступний глава держави".

"Але якщо говорити про необхідність жорстких адекватних дій, які зумовлені кризою, в тому числі нерозпорядністю української влади і в тому числі виконавчої влади, то треба розуміти, що людина, яка буде на посаді прем`єр-міністра, буде себе спалювати в ім`я того, щоб люди їй подякували через 5-10 років за вжиття заходів, за які сьогодні і завтра аплодувати не будуть", - сказав Литвин.

За його словами, якби в політиків було розуміння цієї обставини, вони б домовилися дуже швидко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин вважає, що Тимошенко має себе спалити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі