вівторок, 21 грудня 2010 10:57

Литвин відправив депутатів вирішити ситуацію з бійкою

Литвин відправив депутатів вирішити ситуацію з бійкою

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин оголосив на вимогу опозиції перерву в роботі парламенту на півгодини.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, голова парламенту пояснив, що в цей час відбудеться нарада керівників фракцій, де буде обговорено питання про роботу Верховної Ради.

За словами спікера, депутати мають знайти порозуміння у питаннях щодо тих подій, які відбулися у парламенті минулого четверга.

Він пообіцяв направити до Генеральної прокуратури України листа з проханням надати парламенту інформацію про побиття "бютівців". Після цього у парламенті буде визначений формат розгляду цього питання.

"Тут немає ніяких заперечень, щоб сказати усе на чистоту", - підкреслив голова Верховної Ради.

Литвин запропонував у п'ятницю розглянути питання про звільнення урядовців, які брали участь у бійці, як того вимагає опозиція. Однак "бютівці" почали вигукуючи вимагати поставити це питання на розгляд сьогодні.

"Я можу поставити і сьогодні, але навіщо збурювати ситуацію? Давайте обговоримо це питання з керівниками фракцій і вирішимо", - запропонував спікер.

Зараз ви читаєте новину «Литвин відправив депутатів вирішити ситуацію з бійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі