вівторок, 02 вересня 2008 11:12

Литвин: Ющенка в Раду не пустили його соратники

Литвин: Ющенка в Раду не пустили його соратники
Лідер блоку свого імені Володимир Литвин заявляє, що президента Віктора Ющенка не допустили до сесійної зали парламенту для виступу у понеділок його соратники.

"Вдумайтесь, втретє за мою пам"ять соратники президента не допустили президента до сесійної зали, щоб він виступив зі зверненням до українського народу, до Верховної Ради", - обурився Литвин, виступаючи з трибуни парламенту у вівторок.

"Вперше не допустили (президента) у 2005 році для приведення суддів до присяги, вдруге не допустили вже в нинішній каденції, а зараз не допустили, бо образились на звинувачення між собою у державній зраді", - додав він.

При цьому Литвин зазначив, що у раніше соратники президента звинуватили Ющенка "у державній зраді з 10 пунктів, а зараз отримали відповідь".

"Знову ж таки соратники президента звинуватили вже прем"єра у державній зраді з 11 пунктів. Скажіть, така влада Україні потрібна? Можливо, для такої влади потрібно замінити народ?", - обурився він.

Литвин також заявив про необхідність, щоб президент виступив у парламенті "і сказав, що відбувається в країні, чому це відбувається, хто за це несе відповідальність, що потрібно робити далі і хто буде це робити".

"Нам потрібно рано чи пізно визначитись і сказати про об"єктивно відбувається у країні", - сказав він.

"Україну вкотре, як це було у 2004 році, розрізають по живому. Як у питаннях внутрішнього облаштування, так і в питаннях зовнішньої політики", - додав Литвин.

У понеділок на погоджувальній раді фракцій парламенту було визначено, що першим питанням порядку денного сесії вівторка стоятиме виступ президента.

Водночас у вівторок зранку прес-служба президента поширила повідомлення, у якому сказано, що Ющенко виступить у Верховній Раді "після входження парламенту в нормальний режим роботи", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Ющенка в Раду не пустили його соратники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі