пʼятниця, 21 грудня 2007 14:31

Литвин став заступником Пинзеника

Литвин став заступником Пинзеника
Уряд України призначив чотирьох нових заступників міністра фінансів: Людмилу Ходос, Дениса Фудашкіна, Володимира Матвійчука і Володимира Литвина.

Відповідні розпорядження Кабінет міністрів прийняв 19 грудня і обнародував в п"ятницю.

Одночасно він прийняв відставку першого заступника міністра фінансів Вадима Копилова, заступників міністра Сергія Макацарії і Юрія Шевченко, а також звільнив за власним бажанням замміністра Андрія Кравця.

Крім того уряд звільнив з посад радника прем"єр-міністра трьох екс-міністрів фінансів: Ігоря Мітюкова, Петра Германчука і Ігоря Юшко, а також Павла Гайдуцького, який працював на посаді заступника глави адміністрації президента України, - керівника головного управління з питань економічної політики адміністрації президента з січня 2000 по травень 2005 рр. Всі вони стали радниками під час керівництва урядом Віктора Януковича.

Верховна Рада 18 листопада вибрала новий уряд на чолі з Юлією Тимошенко, в якому посаду міністра фінансів посів Віктор Пинзеник, який обіймав її до уряду Януковича в урядах Тимошенко і Юрія Єханурова в 2005-2006 роках, повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Литвин став заступником Пинзеника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі